Красотата на Пирин планина - ПО КРИСТАЛНИТЕ ЕЗЕРА на ПИРИН

Красотата на Пирин планина - ПО КРИСТАЛНИТЕ ЕЗЕРА на ПИРИН

Цена: 165 лв.
  • Автобус Автобус


Държава: България
Маршрут: Русе - В.Търново - Банско - В.Търново - Русе
Сезон: Лято
Нощувки: 2 нощувки

Цената включва: транспорт ( от / до Русе, лицензиран автобус / микробус - кат. 2*, 3* ), две нощувки в хотел 3*** в гр. Банско, планинска застраховка, планински водач, екскурзовод.
Цената не включва:
лифт, входни такси за туристическите обекти; храна.
Отстъпки:
за деца до 12 г. -20 % намаление от обявената основна цена.


ПРОГРАМА

Първи ден: Тръгване от Русе в 4:00 ч.от бул.”Фердинанд” ( обръщалото пред хотел „Рига” ), от В.Търново в 6:00 ч. от - паркинга до Летен театър (до Проектантска организация).Отпътуване за гр. Банско.Обяд по пътя. Пристигане в Банско.Отпътуване посока хижа Вихрен, спиране на Байкушевата мура и от хижа Вихрен разходка по пиринските езера - Окото и др.
Бъндеришки езера се нарича голяма езерна група в централен северен Пирин даващи начало на река Бъндерица.Езерата са общо 16, като само пет от тях имат имена.Разходка по езерата в района на хижата
- езеро “Окото” и др., почивка и снимки.Връщане и настаняване в хотел 3*, стаи 2 и 3 легла.Свободно време. Предложение за вечеря по желание в механа.

 

Втори ден:7:00ч. тръгване с автобус / микробус от гр.Банско за гр.Добринище и хижа “Гоце Делчев”. 9:00 ч. Качване с лифт до хижа “БЕЗБОГ”.Разходка из планината до “Попово езеро”.Свободно време за почивка и обяд. 13:30 ч връщане до х. “БЕЗБОГ”.С лифт връщане в изходния пункт около 16 ч. -х.”Гоце Делчев”, с автобус до гр.Добринище и хотела в гр.Банско. 20:00 ч. предложение за вечеря в механа.Нощувка.

 

Трети ден: 8:30 ч. Освобождаване на хотела.Разглеждане забележителностите на гр. Банско - къщата музей на Никола Вапцаров, къща музей на Неофит Рилски, църквата “Света троица”, музей на Паисий Хилендарски.Свободно време и за обяд. 12:00 ч. отпътуване за В.Търново и Русе.Пристигане във В.Търново около 20.30 ч., в Русе около 22:00 ч.

УСЛОВИЯ И ЗАПИСВАНЕ:

 

Ø    Необходими документи:

Лична карта с 6-месечна валидност към датата на заминаване. За лица под 18 години пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено пълномощно от двамата или липсващия родител, акт за раждане и ксерокопие на тези документи или валиден задграничен паспорт.

За страната няма визови, санитарни и медицински изисквания.

 

Ø    Плащане на екскурзията:

Плащане в размер на 50% при записване / резервация / и доплащане 14 дни преди датата на отпътуване, освен ако не е указано допълнително условие за заплащане до определена дата.

  

Ø    Промяна на цената:

Агенцията си запазва правото да промени цената при промяна на транспортни разходи / горива / и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Като се задължи да уведоми всички туристи 7 дни преди датата на отпътуване.

 

Ø    Застраховка на Туроператора:

Агенцията е сключила застраховка „Отговорност на Туроператора” със „ЗД Евроинс” АД, Застрахователна полица №03700100000482.

  

Ø    Срок на уведомление:

При недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

 

Ø    Забележка:

Посочената цена е за група минимум 20 туриста.

Агенцията си запазва правото да промени цената при по-малък брой записани туристи, като уведоми 7 дни преди датата на отпътуване.

При необходимост си запазва правото да променя реда на посещаваните обекти, както и при невъзможност да се посети дадена забележителност, да я замести с алтернативна такава.

 

Ø    ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до страната поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от Туроператора причини !

 

Ø    ОТСТЪПКИ: За пенсионери, ученици и студенти – 20% отстъпка от цената.За деца до 12 години с придружител отстъпка 30% от цената.